25 / 04 / 2024

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.



Chipparalarını biriktiren müşteriler kazançlarını istediği zaman ve istedikleri gibi kullanabilecek. Kampanya detayları haberimizde...

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank kart Yemeksepeti kampanya ayrıntıları

Yemeksepeti’nin web sitesi ya da mobil uygulamasından Yemeksepeti, Yemeksepeti market, Yemeksepeti Mahalle seçeneklerinden Akbank kart ile yapılan dördüncü 150 TL ve üzeri online ödemeli alışverişlere chip-para veriyor.

Kampanya 20 Mart- 20 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olup Akbank müşterilerine sunuluyor. Böylece Akbank kart sahipleri 150 TL ve üzeri dördüncü alışverişlerinde 100 TL kazanıyor. Kampanya koşulları;

 


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön