19 / 04 / 2024

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



Kampanya Detayları

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına müdahil olup gerekli şartları yerine getiren kişiler faydalanabilir.

Üniversiteli Akbanklı programına; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar bölümünden Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl seçeneğinden veya internet üzerinde yer alan başvuru formu doldurulduktan sonra katılım yapılabilir.
Netflix, Spotify, YouTube Premium, disney+, blutv ve Gain dijital alanlarda Akbank kartlarıyla verilecek abonelik fiyatının %50’si her ay toplam 100 TL’ye kadar olacak halde iadesi yapılacaktır. Kampanya dahilinde kazanılabilecek en yüksek indirim ücreti  her ay 100 TL ile sınırlıdır.

Kampanya sadece; geçerli dijital mecraların kendi internet sitesi veya mobil uygulamaları aracılığı ile Akbank’ın Bireysel Axess, Wings,  Axess Öğrenci Kartı, Akbank Banka kartları yahut bu kartların ilave kartları ile yapılan abonelik ödemelerinde geçerlidir, ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Uygulama mağazalarından yapılacak ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Akbank tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Kampanya müşteri seviyesindedir. kampanyadan bir müşteri her ay bir defa yararlanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Elde edilen indirimler ekstreye/hesaba iletilecektir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön