23 / 04 / 2024

Akbatı Residence'ta 186 bin TL'ye! İndirimli son 5 gün!

Akbatı Residence'ta 186 bin TL'ye! İndirimli son 5 gün!

Önümüzdeki günlerde lansmana çıkması beklenen Akbatı Residence'ta fiyatlar 186 bin TL'den başlıyor...



Akkök  Şirketler Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.'nin yeni projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Esenyurt'un Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Akbatı Residence'ta alanları 67 ile 571 metrekare arasında değişen rezidansların fiyatları 186 bin liradan başlıyor, 1 milyon 850 bin liraya kadar yükseliyor. Fiyatlara yüzde 6 ve yüzde 15 olmak üzere iki indirim uygulanıyor.

6 Mart tarihi itibariyle lansmanı yapılacak olan Akbatı'da indirim oranları bir miktar daha düşecek.

21 katlı mavi kule ve 11 katlı yeşil kulede loft, penthouse, dubleks ve teraslı toplam 348 rezidansın bulunduğu Akbatı'da yaşam 2011 yılı sonunda başlaycak. Toplam 50 bin 838 metrekare alana kurulan Akbatı'nın inşaat alanı ise 242 bin metrekare.

Akbatı, İTÜ ve YTÜ danışmanlığında onaylı projeler ve teknik raporlar doğrultusunda fore kazık ve radye temel üzerinde inşa ediliyor. Binalarda kalite güvenceli C35 hazır beton ve ST3 çelik kullanılacak, daireler 3.50 metrelik kat yüksekliği konforuna sahip olacak. Projede kullanılan malzemelerin kalitesine Türk Standartları ve Türk Deprem Yönetmelikleri esas alınarak dikkat edilen; 1.sınıf lake, özel tasarımlı mutfak dolapları, corian tezgah, ankastre beyaz eşyaların yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinesi, banyo dolapları, salon ve odalarda 1.sınıf ithal lamine parke, vestiyer dolapları ve tüm malzemeler yüksek kaliteli ürünler arasından seçildi.

Akbatı'da sadece rezidans sakinlerine özel sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, plates, masaj odası, fitness salonu, cafe - bar yer alacak. Peyzaj düzenlemesi içinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu ve oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunmakta, ayrıca TV lounge ve business room bulunacak.

7/24 güvenlik, 7/24 acil ambulans temini, concierge, teknik servis hizmetleri ile işletme sistemi profesyonel bir ekip tarafından karşılanacak. Concierge hizmetleri uyandırma servisinden isteğe bağlı olarak özel ev temizliğine kadar,  bir otelde alabileceğiniz tüm servisleri kapsıyor. Her daire için özel depo ayrılacak,  özel otopark yeri verilecek ve misafir için kapalı otopark ayrılacak. Kapalı otoparktan asansörle dairelere geçiş sağlanacak.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ise 300'e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanları Akbatılılar'ın hizmetinde olacak.

www.akbati.com
 
0212 444 1 422

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön