26 / 04 / 2024

Akçapark Evleri Trabzon'da Ekici Mühendislik tarafından yükseliyor! 180 bin TL'ye!

Akçapark Evleri Trabzon'da Ekici Mühendislik tarafından yükseliyor! 180 bin TL'ye!

Firma: Ekici Mühendislik

Proje: Akçapark Evleri

Akçapark Evleri Trabzon İli Akçaabat İlçesi'nde yükseliyor. Ekici Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Akçapark Evleri 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. Projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.



Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri, 2 Blok 54 Daireden oluşuyor. 9 katlı olarak inşa edilen Trabzon  Akçapark Evleri  teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Yaylacık Ortaokulu'nun (Alaattin Akçay İlköğretim) hemen yanıbaşında bulunan Akçapark Evleri, şehir merkezine yakın konumda bulunuyor. 


Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  Akçapark Evleri daire alanları 162 metrekare olarak dizayn edildi. Proje  Ekici Mühendislik  imzası taşıyor.


Akçaabat Akçapark Evleri sosyal alanları içerisinde; kapalı ve açık otopark, fitness salonu, lokal ve çoçuk oyun alanları yer alıyor. Proje ayrıca jeneratör, su deposu, çift asansör, site etrafında güvenlik kamerası, merkezi sistem uydu bağlantısı ve peyzaj düzenlemesinden oluşuyor.


Akçapark Trabzon Evleri'nde klima altyapısı ve drenaj tesisatı yapılmış olarak teslim ediliyor. İki daireyi ayıran ortak duvarlarda ses yalıtımı yapılıyor. Proje daire girişlerinde vestiyer dolabı ile çamaşır makinesi nişi ve üzerinde çok kullanışlı dolap  ile teslim ediliyor.


Akçapark Evleri daire satış fiyatları;

Trabzon Akçaabat Akçapark Evleri satılık daire fiyatları 180 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Akçapark Evleri iletişim;

Adres: Belediye İşhanı Kat: 1 No: 41 Akçaabat/ TRABZON

[email protected]

0462 228 1770

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön