27 / 04 / 2024

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Covid-19 sonrası yeni normalde perakende ve gayrimenkul inovasyonları çağrısı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO Covid sonrası dönemin getirdiği öncelikleri de düşünerek start-up ve scale-up nitelikli girişimlere yatırım hedeflemekte olup, yatırımı Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. 

Bu kapsamda yatırıma uygun girişimlerin belirlenmesi ve tüm sektöre katma değer yaratabilecek iş fikirlerinin ortaya çıkarılabilmesi amacıyla; ida Finansal Yatırımlar Dan. Tic. Ltd. Şti.‘nin (idaCapital) desteği ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sponsorluğunda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz, Covid öncesi dönemde belirlediği stratejisine paralel olarak, Covid sonrası dönemin getirdiği öncelikleri de düşünerek start-up ve scale-up nitelikli girişimlere yatırım hedeflemekte olup, yatırımı iştirakimiz Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirmeyi planlamaktadır. 

Bu kapsamda yatırıma uygun girişimlerin belirlenmesi ve tüm sektöre katma değer yaratabilecek iş fikirlerinin ortaya çıkarılabilmesi amacıyla; ida Finansal Yatırımlar Dan. Tic. Ltd. Şti.‘nin (idaCapital) desteği ve hissedarımız olan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sponsorluğunda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirilmiştir. 

www.innovate21st.com internet sitesinden alınacak başvurular  gayrimenkul ve perakende sektöründeki inovasyon ihtiyacına yönelik, milli girişimlerin desteklenmesi programıdır. Program kapsamında,  kriterlere uyan girişimlere yatırım desteği sağlanması hedeflenmektedir. 

Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön