26 / 04 / 2024

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 tehdidiyle mücadele kapsamında toplumun her kesiminden destek gelirken, Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldığı duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Akkök Holding'in yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na Akkök Holding ve bünyesinde faaliyet gösteren şirketler adına 1,5 milyon TL katkı sunacağı açıklandı.

Akkök Holding’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Akkök Holding olarak Covid-19 salgınının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana hem çalışanlarımız hem de toplum sağlığı açısından gerekli bütün önlemleri hayata geçirdik. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının neden olduğu ekonomik sorunların da en az hasarla atlatılması için birlik ve beraberlik ruhuyla üzerimize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz. Koronavirüsle mücadele için sorumluluğumuzun gereği olarak Akkök Holding ve bünyesinde faaliyet gösteren şirketler adına ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na toplam 1,5 milyon TL’lik bağışla destek oluyoruz. Dayanışma ve seferberlik ruhuyla bu zorlu süreci atlatacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz." 

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!


Geri Dön