23 / 04 / 2024

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...



Akkuş Gayrimenkul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında 76 gayrimenkul firmasının yer aldığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda Alya markalı projelerinin tanıtımını yapan Akkuş Gayrimenkul, teslime hazır olan Alya Grandis projesinden de satış gerçekleştirdi.

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nı değerlendirdi. Akkuş, "Böyle bir fuarı düzenledikleri için öncellikle Demirören Medya ve ISTexpo’ya teşekkür ederiz. Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Fuarı sayesinde gurbetçi vatandaşlarımız ile bir araya geldik. 

Beklentilerimizin üzerinde bir fuar gerçekleştirdik. Sadece Almanya’da yaşayan gurbetçi dostlarımızla değil. İngiltere’de, Belçika’da yaşayan vatandaşlarımızda fuara büyük ilgi gösterdi.
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bizler, Evim Türkiye Fuarı gibi fuarlar sayesinde kendimizi ve projelerimizi en doğru şekilde aktarma imkanına kavuşuyoruz. Fuar boyunca yüzlerce misafir ile görüştük, Alya Grandis projemizden de satışlar gerçekleştirdik. Projelerimizi görmek isteyen gurbetçilerimizle sözleştik. En kısa zamanda kendilerini İstanbul’da ağırlayacağız" şeklinde konuştu.

http://www.akkusgayrimenkul.com/


Geri Dön