29 / 03 / 2024

  Akkuş Gayrimenkul projeleri 

  Akkuş Gayrimenkul projeleri 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Türker Akkuş tarafından kuruldu.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bülent Akkuş tarafından kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

  Akkuş Gayrimenkul projeleri  Haberi

  Akkuş Gayrimenkul projeleri 

Akkuş Gayrimenkul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında 76 gayrimenkul firmasının yer aldığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda Alya markalı projelerinin tanıtımını yapan Akkuş Gayrimenkul, teslime hazır olan Alya Grandis projesinden de satış gerçekleştirdi.

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nı değerlendirdi. Akkuş, "Böyle bir fuarı düzenledikleri için öncellikle Demirören Medya ve ISTexpo’ya teşekkür ederiz. Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Fuarı sayesinde gurbetçi vatandaşlarımız ile bir araya geldik. 

Beklentilerimizin üzerinde bir fuar gerçekleştirdik. Sadece Almanya’da yaşayan gurbetçi dostlarımızla değil. İngiltere’de, Belçika’da yaşayan vatandaşlarımızda fuara büyük ilgi gösterdi.
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bizler, Evim Türkiye Fuarı gibi fuarlar sayesinde kendimizi ve projelerimizi en doğru...