28 / 03 / 2024

Akman Holding'ten Kanada'ya 1.320 dairelik proje!

Akman Holding'ten Kanada'ya 1.320 dairelik proje!

Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde dev bir yatırıma start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto’nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor.



Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde dev bir yatırıma start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto’nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor. Kanada’da satışa çıkan ve büyük ilgi gören proje Türkiye’den yatırımcılar için de büyük fırsatlar sunuyor. The Kennedy Condominiums’da Türkiye’den müşterilere yönelik satışlar ise önümüzdeki Eylül ayında başlayacak. 


Türkiye’nin en büyük grupları arasında yer alan Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı hayata geçirdiği SAMM Developments, yeni projeleri ile adından sözettiriyor. SAMM Developments, Kanada’nın Toronto kentinde dev bir yatırıma başladı. 600 milyon dolarlık yatırımı kapsayan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje için Kanada’nın en büyük ve tanınmış danışmanlarından oluşan bir ekip kuruldu. Söz konusu proje Türkiye’den yatırımcılar için de büyük fırsatlar sunuyor. Kanada’da satışa çıkan The Kennedy Condominiums projesinde Türkiye’den müşterilere yönelik satışlar ise önümüzdeki Eylül ayında başlayacak.


4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezi


Konum olarak Toronto’da çok merkezli bir bölgede bulunan proje 4 bloktan oluşuyor. Projenin tamamında 1.320 daire olacak.


330 daireye 800 talep geldi

Projeyle ilgili bilgi veren Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, Türkiye’den yatırımcılar için lansmana özel avantajlı fiyatlar sunulacağını belirterek, “Yabancılar mortgage kredisini yüzde 65 alabiliyor. Yüzde 35’ini ise peşin veriyorlar. Ayrıca kira garantisi verilebiliyor. Aylık 1.400 dolar kira getirisi bulunuyor” dedi. Projeye talebin yüksek olduğunu kaydeden Ali Akman, “Toronto’da bulunan projemize ülkenin değişik bölgelerinden çok fazla sayıda talep aldık. 370 dairenin bulunduğu birinci binanın satışını tamamladık. Talebi karşılamak için pek çok yatırımcıyı ikinci etap satışlarına yönlendirmek durumunda kaldık. Geçen ay satışa sunduğumuz ikinci binada 330dairemiz var ve buraya 800 başvuru aldık. Özellikle Kanada’da inşaatta İtalyanlar’ın ön planda olduklarını düşündüğümüzde bir Türk yatırımcının bölgede oluşan talebe cevap vermekte büyük bir başarı göstermesi önemli ve gurur verici bir gelişme” diye konuştu. 



http://www.kennedyscondos.com/



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKMAN Holding'in Kanada'daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde yeni bir projeye start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto'nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adlı proje 4 blokta bin 320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor. Kanada'da satışa çıkan projenin Türk yatırımcılara yönelik satışlar ise önümüzdeki eylül ayında başlayacak. Projeyle ilgili bilgi veren Akman Holding Yönetim Kurulu Başkam Ali Akman, Türkiye'den yatırımcılar için lansmana özel avantajlı fiyatlar sunulacağını belirterek, "Yabancılar mortgage kredisini yüzde 65 alabiliyor. Yüzde 35'ini ise peşin veriyorlar. Ayrıca kira garantisi verilebiliyor. Aylık 1.400 dolar kira getirişi bulunuyor" dedi. 


Sözcü


Geri Dön