27 / 04 / 2024

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

Firma: AKS Grup İnşaat

Proje: AKS Focus

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. AKS Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.



Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği  AKS Focus  Residence'de 272 tane daire ve 10 tane dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. 


AKS Focus Beylikdüzü fiyatları konutların alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansman toplantısı 24 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek olan proje  AKS Grup İnşaat  imzası taşıyor. 


Metrobüse 1 kilometre, bölgedeki AVM'lere 5 dakikalık uzaklıkta olan AKS Focus Rezidans İstanbul Beylikdüzü Beykent'te hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 70 - 150 metrekare olarak tasarlandı. 


AKS Focus Beykent'te tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, basketbol oyun sahası, fıtness center, mescid, kafeteryalar, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

8 katlı 5 bloktan oluşan Beykent AKS Focus'ta fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunan proje 14 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Telefon: 0212 856 02 57

Web: www.aksgrupinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön