25 / 04 / 2024

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray'da yükselen yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında dükkanların 2019'da tamamlanması planlanıyor.



Aksaray'da inşa edilen yeni sanayi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Projede kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, proje hakkında açıklamalarda bulundu. Yazgı, sanayi sitesinde dükkanların teslim 2019'da edileceğini söyledi.

Aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzun yıllardır beklediği proje için görüşmeler tamamlanıp, yapımına başlanmıştı. Aksaray Belediyesi ve  TOKİ  iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak olan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi projesi Türkiye’de örnek proje olarak duyurulmuştu.

Dönemin TOKİ Başkanı ile yaptığı görüşmeler sonucunda onaylanan ve Ocak ayı içerisinde ihalesi tamamlanarak yapımına başlanan sanayi sitesinin 375 Milyon liraya mal olacağı açıklanmıştı.

Yükselen kolonların üstünün kapatılma aşamasında olduğunu kamuoyu ile paylaşan Haluk Şahin Yazgı dükkanların 2019'da teslim edileceğini söyledi.


Geri Dön