24 / 04 / 2024

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Aktim Ticaret ve İş Merkezi

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..



Aktim Ticaret ve İş Merkezi Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde 6 bin 500 metrekare alan üzerinde kuruluyor. 

27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan  Aktim Ticaret ve İş Merkezi  ilk etabında farklı sektörlerin buluşma noktası oldu. Ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getirdi. 

AKTİM projesi ticari alanları 270 metre cadde cepheli dükkanlara sahiptir. Yeni nesil iş merkezi mantığı ile hayata geçen aktim ticaret ve iş merkezi bölgede bulunan ticari alanların nitelik ve kullanımları analiz edilerek farklı bağımız bölüm büyüklüklerine sahip 100 metrekareden 3700 metrekareye kadar birçok ticari alan seçeneklerine sahiptir.

Ayrıca ticari alanların tamamı yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı gün ışığı alacak şekilde projelendirilmiştir. Sanayi imarlı cadde dükkanları, Show room ve depolama alanları 4,50 - 6,50 tavan yüksekliğine sahiptir.  Proje klasik sanayi merkezi mantığından uzak modern avm görünümü ile dikkat çekiyor. Projede 7/24 güvenlik ve kesintisiz enerji sağlanıyor. Aktim Ticaret ve İş Merkezi projesi Bilgiçler Yapı güvencesi ile hayata geçiriliyor. 

 

http://www.aktimticaretmerkezi.com.tr/

 


projeye sor



Geri Dön