29 / 03 / 2024

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatı devam tüm hızıyla devam ediyor!

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatı devam tüm hızıyla devam ediyor!

Akyazı'da projeyi gündeme getiren ve katkı sağlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak'ın büyük emeği olduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bordo-mavili kulübün 2015-2016 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayacağını kaydetti...



Akyazı'da projeyi gündeme getiren ve katkı sağlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak'ın büyük emeği olduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bordo-mavili kulübün 2015-2016 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayacağını kaydetti.



Trabzonspor'un maçlarını oynayacağı 41 bin 513 seyirci kapasiteli Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatını gezen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, stadın 2015-2016 sezonuna yetişeceğini belirtti. Ziyaretinde kendisine eşlik eden muhabirimiz Ali Kemal Yazıcı'ya bilgiler veren Başkan Gümrükçüoğlu, dev tesisin Trabzon ve Türk sporuna önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.


Stat ve Kamp Eğitim merkezi inşaatı için 4 bin 518 fore kazığın çakıldığını ve inşaatta 400'ü aşkın kişinin çalıştığını belirten Gümrükçüoğlu, 'Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu dev kompleksi vaat ettiği gibi yerine getirmiştir. Hatta bitiş tarihi olarak da 2015 yılının mayıs aylarını ifade etmiştir. Görünen o ki Trabzonspor 2015-2016 sezonunda maçlarını Akyazı'da yapacaktır. Bu projeyi gündeme getiren ve katkı sağlayan dönemin Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve hizmeti geçenlere minnet borçluyuz' ifadelerini kullandı.


BİR İNŞAATTAN ÇOK DAHA FAZLASI


Akyazı Spor Kompleksi'nde şu anda 400 kişinin üzerinde işçi çalıştığına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, 'Akyazı Spor Kompleksi bir inşaattan daha fazlasını içinde barındırıyor. Sadece Akyazı mı, Türkiye'nin birçok ilinde bu ve buna benzer statlar yapılıyor. Bunlara sadece stat olarak bakmamak gerekir. Bu da istihdama yönelik çalışmalar. Bunların altında da sayın Başbakanımızın imzası var' dedi.


Malouda bu kez izinsiz gitti


Trabzonspor'da parasını alamadığı gerekçesiyle bağlı bulunduğu menajerlik şirketi tarafından kulübe ihtar çektiren Malouda, dün sabah tekrar ülkesine döndü. Fransız futbolcu, dün antrenmana katılmayınca teknik heyet yıldız futbolcunun ülkesine döndüğünü kulüp görevlilerinden öğrendi. Kasımpaşaspor maçından sonra verilen 3 gün izini ülkesinde geçiren yıldız futbolcu, önceki gün geldiği Trabzon'da bir gün kaldıktan sonra eşinin rahatsızlığını mazeret göstererek teknik heyet ve yönetimle görüşmeden apar topar yeniden Fransa'ya döndü. Malouda, Elazığspor maçında da forma giyemeyecek.


Çocuklarla çocuk oldular


Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ile futbolcular Emre Güral ve Yusuf Erdoğan bir kreşi ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldiler. Minik çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Mandıralı, Emre ve Yusuf, çocuklarla birlikte bol bol vakit geçirdi.


En önemli örnek sahaya giren Beşiktaş taraftarı


Yarıda kalan Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları nedeniyle 6, bir hafta sonra oynanan Sivasspor maçında kötü tezahürat nedeniyle 1 maç olmak üzere 7 maç saha kapatma cezası alan Trabzonspor, bugün hukuk kurulundan oluşan bir heyetle Tahkim Kurulu'na 6 maçlık cezanın indirimi için savunmasını yapacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bizzat yer alacağı duruşmalı toplantıda bordo-mavili yönetim, daha önce PFDK'nın verdiği cezalar ve Tahkim'in kaldırdığı cezalara emsal olan video ve fotoğraflarla savunmasını yapacak. Özellikle Galatasaray maçında sahaya giren Beşiktaş taraftarlarını ve buna verilen 4 maçlık cezayı örnek gösterecek yönetim, F.Bahçe ve G.Saray'ın statlarında olan olaylardan derlenen verilerle Tahkim'e sunumunu yapıp cezada indirim talep edecek.


Yeni Şafak Gazetesi 


Geri Dön