26 / 04 / 2024

Akyazı Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Akyazı Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Trabzonspor’un yeni sezonda maçlarını oynaması beklenen Akyazı Spor Kompleksi içindeki 40 bin kapasiteli stadyum inşaatıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Akyazı Spor Kompleksi'nin tamamlanma süreci konuşuldu...

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaatı devam tüm hızıyla devam ediyor!

Akyazı'da projeyi gündeme getiren ve katkı sağlayan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak'ın büyük emeği olduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bordo-mavili kulübün 2015-2016 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayacağını kaydetti...

Akyazı Spor Kompleksi inşaatı 2015 yılı Mayıs ayında tamamlanacak!

800 dönümlük dolgu alanı üzerine inşa edilecek tesiste, UEFA standartlarında 41 bin 500 kişilik stadyum ile Kamp Eğitim Merkezi, İl Gençlik Spor Müdürlüğü binası, 2 doğal çim ve 5 adet suni çim saha yer alacak.

Akyazı Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılacak!

Stat temelinin Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan tarafından 23 Kasım Cumartesi günü atılacağı Akyazı'da zemini sağlamlaştırmak için kazık çakma işlemleri sürüyor. Akyazı Spor Kompleksi'nin temeli yarın atılacak...

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adana Tufanbeyli'ye yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Başoğlu, Tufanbeyli'de yapılacak olan Spor kompleksi için Abdulkadir Ataşbak'tan bilgi aldı.

Akyazı Spor Kompleksi'nde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi'ne ilişkin, "TOKİ olarak hedefimiz, bu sahayı Trabzonspor'un oynayacağı ilk maça yetiştirmek." dedi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Şanlıurfa Akçakale'ye yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi'nin projesi hazır!

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi açıldı!

Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nin resmi açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, inşaat süresiyle kısıtlı arazi tahsisi yapılması şartıyla, Menderes ve Örnekköy'de iki stat ve spor kompleksi yapma sözünü yineledi.

Akyazı Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak Haberi

Akyazı Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başta olmak üzere, Akyazı Spor Kompleksi inşaatıyla ilgili tüm kurumların yetkilileri bugün şantiye sahasında bir araya gelerek koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Vali Öz, stadın teslimi için 2015 Ağustos ayını hedeflediklerini belirterek, “Bu toplantıyı da TOKİ, Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve elektrik idaresi gibi kompleksin inşaatıyla ilgili tüm kurumların temsilcileriyle koordineli bir çalışma yapabilmek için düzenledik” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Akyazı Spor Kompleksi için emeği geçen herkese teşekkür ederek "Trabzon, sporda Türkiye’nin başkenti olan bir şehir. Başta futbol olmak üzere bütün spor dallarında ülkemizin yüzünü güldüren bir kent. Bu kompleksin yapımında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yerine getireceğiz" diye konuştu.


AKYAZI...