29 / 03 / 2024

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…



Geçtiğimiz 21 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doların 18 TL’yi bulması ile birlikte Kur Korumalı Mevduat (KKM) Sistemi’ni açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu adımı açıklamışının ardından ise dolar kuru 12 TL’lere kadar düşmüştü.

Dün ise dolar, 2022 yılının rekorunu kırarak, 17,59 liraları gördü. Bu durum ise doların yatırımcısını büyük bir telaş içine soktu.

 

İKİ ÖNEMLİ İSİMDEN FLAŞ AÇIKLAMA

 

Dünya Gazetesi yazarı Alaattin Aktaş’ın yayımladığı yazı ise kafalarda soru işaretlerine ve tedirginliğe sebep oldu. Aktaş, (KKM) ve dolar kuru için uyarılarda bulunurken, benzer tarzda bir diğer uyarı da Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan geldi.

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön