25 / 04 / 2024

Alaeddin Babaoğlu, Cityscape Global’e konuşmacı olarak katılıyor!

Alaeddin Babaoğlu, Cityscape Global’e konuşmacı olarak katılıyor!

Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Onur Konuğu olarak Dubai’de düzenlenecek olan Cityscape Global’e konuşmacı olarak katılıyor



Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını ve pazarı, yatırımcı gözüyle anlatmak üzere Türkiye’nin “Onur Konuğu” olduğu, 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek olan Cityscape Global’e konuşmacı olarak katılıyor.


Yurtdışında geçirdiği 25 yıllık profesyonel iş yaşamının ardından ülkesine dönerek yatırım yapma kararı veren Alaeddin Babaoğlu, şimdi yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet ediyor. 40 ülkede, dünyanın en büyük turizm ve gayrimenkul yatırımlarında üst düzey profesyonel yöneticilik yaparak yön veren Alaeddin Babaoğlu, Türkiye’yi şuanda yabancı yatırımcıların en fazla talep gösterdikleri ülke olarak nitelendiriyor. 


Mütekabiliyet yasasının çıkmasının ve Türkiye’nin gelişen ekonomisinin yatırımcıların bakış açılarını olumlu olarak güçlendirdiğini belirten Babaoğlu, son yıllarda artan yabancı yatırım oranının 2013 ile rekor seviyeye ulaşmasını bekliyor. 


Yatırımcının Neyi Duymak İstediğini Biliyor…

2007 yılında Almanya’nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından olan Erwin Walter Graebner ile Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’yi kuran Alaeddin Babaoğlu, yabancı yatırımcılar ile uzun yıllardır iç içe olduğunu ve onların beklentilerini çok iyi bildiğini, toplantıdaki konuşmasını da bu yönde yapacağını belirtti.



Geri Dön