24 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.



 

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısında, aralarında Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı bazı taşınmazların ihalesi yapıldı. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu ihaleden belediye kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.


BELEDİYEMİZİN EN DEĞERLİ MÜLKLERİNİN İHALELERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

2017'nin son Encümen Toplantısını yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantıda ihalelerle ilgili de bir açıklama yaptı. Başkan Yücel yaptığı açıklamada, “ Toplantımızda tüm birimlerimizden gelen konuları karara bağladık; bir de belediyemizin en değerli yerlerinden olan mülkiyetlerimizin ihaleleri vardı; kira sözleşmeleri vardı; onları da gerçekleştirdik. İhaleleri alan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Belediye kasasına giren bu para Alanyamıza yeni yatırımlar, yeni projeler demektir. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AQUAPARK 2 YILLIĞINA KİRAYA VERİLDİ


Gerçekleştirilen Encümen Toplantısında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yer alan aquapark ve işyerleri 2 yıllığına, Belediye Çay Bahçesi 1 yıllığına ve Avsallar Mahallesi İncekum Caddesi’ndeki akaryakıt istasyonu ise 5 yıllığına kiralandı. Alanya Belediyesi diğer taşınmazlarla birlikte bu ihalelerden toplam 3 milyon 834 bin 450 TL gelir elde etti.

Alanya'da yer alan aquapark ve işyerleri 2 milyon 210 bin TL, Belediye Çay Bahçesi 656 bin TL, İncekum Akaryakıt İstasyonu ise 366 bin TL’ye açık artırma usulüyle ihale edildi.


 


Geri Dön