20 / 04 / 2024

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.




Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt çalışmalarını Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sürdürüyor. Okurcalar Çevre Yolu Caddesi ve Esentepe bağlantı yolunda sathi kaplama çalışması başlatan Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi Kumru Sokak’ta Sarıveliler Dolmuş Durağı çevresinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı caddelerde sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış olan cadde ve sokaklarda gerek parke, gerekse sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Kırsalda altyapı ve yol çalışmalarımızın yanı sıra eş zamanlı olarak Alanya’nın çeşitli mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Okurcalar Mahallesi’nde Çevre Yolu Caddesi ve Esentepe’de sathi kaplama çalışması ile Mahmutlar’da kaldırım ve cadde düzenlemesi tamamlanan Kumru Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.



Alanya Belediyesi


Geri Dön