16 / 04 / 2024

Alanya Utopia World Hotel'in satışı için onay bekleniyor!

Alanya Utopia World Hotel'in satışı için onay bekleniyor!

Utopia World Hotel'in satışı ile ilgili; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlandı ve Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunuldu...



Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili güncelleme yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat'a ait Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in ATG Anex Tourism Group bünyesindeki Adalı Turizm Otelcilik A.Ş.'ne satılmasına ilişkin olarak şirket yetkililerinin resmi makamlardan şifahen edendiği bilgiye göre; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlandı ve Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunuldu.

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimize ait Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel' in ATG Anex Tourism Group bünyesindeki Adalı Turizm Otelcilik A.Ş. 'ne satılmasına ilişkin olarak şirket yetkililerimizin resmi makamlardan şifahen edendiği bilgiye göre ; Orman Genel Müdürlüğü nezdindeki izin işlemleri tamamlanmış olup T.C. Cumhurbaşkanlığı makamına onay için sunulmuştur. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!
 


Geri Dön