19 / 04 / 2024

Alara City satılık daire!

Alara City satılık daire!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Alara City satılık daire bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Çebitaş Yapı imzasıyla yükselen Beylikdüzü Alara City Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




Alara City Evleri projesi  Çebitaş Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.  Alara City  Evleri İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Alara City satılık daire bilgilerinden önce Alara City hakkında bilgi verelim.


Alara City Evleri Beylikdüzü'nde 2 blok olarak inşa edildi. Beylikdüzü Alara City Evleri'nda daireler 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Beylikdüzü Alara City ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.


Alara City Evleri satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Beylikdüzü Alara City Evleri 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Alara City Beylikdüzü'nde 120 adet konut bulunuyor.


Çebitaş Yapı Alara City Evleri satış ofisi ile 02122 854 10 83 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Alara City satılık daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi Alara City Beylikdüzü satış ofisinden öğrenebilirsiniz.



Çebitaş Yapı Alara City nerede?

Alara City Beylikdüzü adres : Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul


Beylikdüzü Alara City iletişim

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: www.alaracity.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön