25 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.



 Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı. 

Toplantıda Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'da yapılacak Kentsel dönüşüm projelerini slâyt gösterisi ile tanıttı. 

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Kentsel dönüşüm Ceyhan için geç kalınmış bir projeydi. Biz de 30 Mart 2014 seçimlerinde hemşerilerimize 'bizi iktidarla buluşturun Ceyhan'ı yeniden inşa edelim' dedik. Hemşehrilerimiz bize inandı ve Ceyhan'ı İktidarla buluşturdu. Seçildiğimiz ilk günden itibaren çalışmalar yaparak yeni Ceyhan'ın imarı için Ceyhan Belediyesi'nin iktidarla buluşturmasıyla birlikte Kentsel Dönüşüm projemizi hazırladık. Projemiz, önce Bakanlığımızın daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın onayının ardından resmi gazetede yayınlandı. Ceyhan'da Kentsel dönüşümü üç etapta hayata geçirmek için hazırız. 

Rabbül Aleminin izniyle en kısa sürede Kentsel dönüşüm için temel atacağız." dedi. 

Bakan Güllüce ise konuşmasında şöyle dedi: "nasıl dünyanın en büyük havalimanını başlattık ve bitireceksek, nasıl hızlı treni yaptıysak, nasıl dünyanın sağlıkta en hızlı yükselen ülkesi konumuna geldiysek, sahra çadırı gibi koğuşların olduğu ve her koğuşta 30-40 kişinin yattığı hastanelerimizi 1-2 kişinin yattığı odalara döndürmeyi başarabildiysek, kentsel dönüşümde de başardık ve bundan sonrada başarmaya devam edeceğiz." dedi. 


Adana Ekspres 


Geri Dön