27 / 04 / 2024

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı aynı kaldı! Alfa Romeo Stelvio kaç TL? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı aynı kaldı! Alfa Romeo Stelvio kaç TL? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı bu ay neredeyse geçtiğimiz ayla aynı kaldı.  Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatında çok ufak çapta değişiklikler oldu.  İşte Alfa Romeo Stelvio, 5 Ocak 2023 fiyat listesi...



Kusursuz İtalyan tasarımı ve üstün özelliklere sahip bir SUV olan Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatına geçtiğimiz Aralık ayında 50 bin TL'ye yakın zam gelmişti.. Şık tasarımıyla cezbeden Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı ise bu ay değişmedi. Fakat hala 2022 model araçların satışta olduğu dikkatlerden kaçmadı. 

Alfa Romeo’nun SUV modeli Stelvio, 20 inç alaşımlı jantlar, kırmızı fan kaliperleri ve Alfa Romeo’ya özgü arka led farlarıyla ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Alfa Romeo Stelvio, konforlu ve güvenli bir yolculuk için gerekli olan her şeyi bünyesinde barındırıyor.

Alfa Romeo Stelvio nun fiyatı aynı kaldı! Alfa Romeo Stelvio kaç TL? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi

Benimsenen bir dizi yenilikçi teknolojik çözüm, Alfa Romeo tarzı bir SUV'da şekilleniyor. Stelvio, sürüş dinamikleri kavramını kendi kategorisinde yeniden yazıyor. 

Alfa Romeo Stelvio, 2. Seviye otonom sürüşe ulaşarak, uygulamalı sürüş tutkusu ile son teknoloji otomatik sürüş sistemleri arasındaki dengeyi bulma sanatında ustalaşıyor. Stelvio kontrol ve sıra dışı sürüş keyfi sağlamak için aracın çevresini akıllıca izleyen sistemlerle donatıyor.

Alfa Romeo Stelvio nun fiyatı aynı kaldı! Alfa Romeo Stelvio kaç TL? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi

Performans ve konfor açısından maksimum verimlilik için tamamen alüminyumdan yapılmış, ZF 8 ileri otomatik şanzıman ile birleştirilen yüksek performanslı ve verimli motor seçenekleriyle Alfa Romeo Stelvio alıcılarını bekliyor. 

Peki Alfa Romeo Stelvio kaç TL'den satılıyor? Alfa Romeo Stelvio'nun güncel satış fiyatı ne kadar? İşte Alfa Romeo Stelvio 5 Ocak 2023 fiyat listesi..


Geri Dön