23 / 04 / 2024

Alfemo'dan Diyarbakır'a 3 milyon liralık yatırım!

 Alfemo'dan Diyarbakır'a 3 milyon liralık yatırım!

Mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin lider üreticilerinden biri olan, Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır’da 2 konsept mağaza birden açtı.



Mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin lider üreticilerinden biri olan; yurt içinde ve dışındaki büyümesini büyük bir hızla sürdüren ve 2015 yılı ilk 5 ayında Ankara’dan Beyrut’a, Muğla’dan Kosta Rica’ya uzanan global yelpazede açtığı 45 mağaza ile dikkatleri üzerine toplayan Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır’da 2 konsept mağaza birden açtı.


60'tan fazla ülkede

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı. Güneydoğu’nun ekonomi üssü olan Diyarbakır’da; Bağlar ve Urfa Yolu üzerinde açılan mağazalar toplam 4000 m2 üzerinde modern, fonksiyonel ve en son tasarım ürünü mobilya koleksiyonlarıyla birlikte, home decor aksesuar ürünlerini, en son teknoloji ile üretilen yatak, baza ve uyku ürünlerini ve Kids&Teens markası ile en sağlıklı ve güvenli bebek, çocuk ve genç mobilyasını  tüketicilere bir arada sunuyor.


Dünya 


Geri Dön