25 / 04 / 2024

Ali Kılıç Maltepe yatırımlarını anlattı!

Ali Kılıç Maltepe yatırımlarını anlattı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında ilçede yaşayan Kastamonulularla bir araya geldi, toplantıda konuşan Başkan Kılıç 1.5 yılın hesabını sizlere vermek için buradayım” dedi.




Maltepe’de mahalle toplantılarına yeni bir boyut kazandıran Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında ilçede yaşayan Kastamonulularla bir araya geldi.


Kastamonulular Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirilen buluşmaya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Kas-Der Başkanı Süfyan Helvacıoğlu,  Küçükyalı Mahalle Muhtarı Kadriye Necla Timur, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


1.5 YILIN HESABINI VERDİ 


Toplantıda konuşan Kılıç, “Sizler beni bir evladınız, kardeşiniz olarak kabul ettiniz ve 1.5 yıl önce görev verdiniz. Göreve geldiğim gün sizlere söz vermiştim. Sorunlarınızı dinlemek, birlikte çözüm üretmek için sizlerin ayağına ben geleceğim demiştim. Düzenlediğimiz bu buluşmalarda, seçim döneminde verdiğim sözlerin ve geride bıraktığımız 1.5 yılın hesabını sizlere vermek için buradayım” dedi.


BAŞKAN KILIÇ’A PLAKET


Göreve geldiği günden bugüne geride kalan döneme ilişkin çalışmalarını anlatan Başkan Kılıç, alt yapı, spor, eğitim, kültür-sanat ve sosyal alandaki hizmetlerini anlatan bir sunum yaptı. Kılıç, bunun yanı sıra, işsizlik, kadın istihdamı, engelli hizmetleri ve uyuşturucuyla mücadele konularında hayata geçirmeyi planladıkları projelerden de bahsetti. Kılıç, yaptığı sunumun ardından vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Toplantının sonunda ise Kastamonulu vatandaşlar adına Kas-Der Başkanı Süfyan Helvacıoğlu tarafından Başkan Kılıç’a, teşekkür plaketi sunuldu.



Maltepe Belediyesi


Geri Dön