25 / 04 / 2024

Ali Kılıç maltepe projeleri

Ali Kılıç maltepe projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Maltepe'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç kentsel dönüşümden sosyal projelere kadar geniş bir hizmet skalası geliştirdiklerini söyledi. Kılıç: "Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük ve Esenkent’te kentsel dönüşüme ada bazında bir yerinden başlamak istiyorum." dedi.

Ali Kılıç’tan Maltepe'ye üç müjde!

Maltepe Muhtarlar Buluşması, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda altyapı başta olmak üzere, Maltepe Meydan Projesi, M’Expo, kentsel dönüşüm, imar ve otopark sorunları ele alındı.

Ali Kılıç Maltepe yatırımlarını anlattı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında ilçede yaşayan Kastamonulularla bir araya geldi, toplantıda konuşan Başkan Kılıç 1.5 yılın hesabını sizlere vermek için buradayım” dedi.

Kentsel dönüşümde büyük beklentiye girmeyin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç “Kentsel dönüşüm konusunda büyük beklentiler içine girip de binam çok katlı olsun anlayışından vazgeçin. Müteahhitlerin karşısında bizlerin boynunu büktürmeyin" dedi

Ali Kılıç: Maltepe'de bölge parkları kuracağız!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Kent Konseyi önderliğinde mahalle meclisleri oluşturulacak. Halkımıza danışarak karar alacağız. Maltepe’de yeşili daima koruyup, bölge parkları yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Maltepe'ye kongre ve fuar merkezi inşa edilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Münih Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile işbirliğine giderek Maltepe’de İstanbul’un ihtiyaç duyduğu yeni bir fuar ve kongre merkezi inşa edeceklerini söyledi

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Ali Kılıç maltepe projeleri Haberi

Ali Kılıç maltepe projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı.


Gazetem İstanbul ekibini yemekte ağırlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Kılıç, gelir düzeyi düşük olan ailelerin lise öğrencisi çocuklarını Türkiye’de bir benzeri daha olmayan uygulama ile ücretsiz servis vererek mahalle ve okulları arasında taşıyan Maltepe Belediyesi’nin büyük bir projesinden de söz etti. Merkezi yönetimden ‘olur’ bekleyen Maltepe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesinin sadece Maltepe değil İstanbul 1. Bölge için büyük bir yatırım olduğuna işaret eden Başkan Kılıç, istihdama da katkı sunacaklarını ifade etti.