17 / 04 / 2024

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.



24 yıldır bir fiil üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

İnşaat sektöründe 24 yıllık tecrübeye sahip olan ürün müdürü, teknik müdür, pazarlama müdürü, satış ve pazarlama direktörü olmak üzere pek çok farklı pozisyonda çalışan Ali Türker, Knauf Türkiye’ye katılmadan önce ODE Yalıtım’da genel müdür olarak görev yaptı. 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu olan Ali Türker, daha sonra Bilgi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamladı. İnşaat sektöründe inovasyon ve dijitalleşme konularıyla özel olarak ilgilenen Türker, kariyeri boyunca EIIF (European Industrial Insulation Foundation), Eurima (European Insulation Manufacturers Association), İzoder Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği, Bitüder Bitümlü Su Yalıtımcıları Derneği ve XPSder gibi derneklerde yurtiçi ve yurtdışı birçok projede aktif rol aldı.

Evli ve iki erkek çocuk babası olan 1972  İzmir  doğumlu Ali Türker'in İngilizce bilgisi ise çok iyi derecede.


Geri Dön