19 / 04 / 2024

Aliağa Belediyesi 'nin çalışmaları devam ediyor!

Aliağa Belediyesi 'nin çalışmaları devam ediyor!

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla mahalle ve sokaklar temizlendi. . Aliağa Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği semt sakini vatandaşları memnun etti.




Aliağa Belediyesi temizlik ekipleri, kış öncesi kentte temizlik seferberliği başlattı. Muhtelif mahallelerde vatandaşlardan gelen bilgiler ve istekler doğrultusunda başlatılan temizlik çalışmaları vatandaşı memnun etti. Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla mahalle ve sokaklar temizlendi. 


ALİAĞA’DA TEMİZLİK HAREKATI

Kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarına devam eden ekipler Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’un talimatı ile diğer birimlerin ekiplerini de yanına alarak kent merkezi başta olmak üzere çevre belde ve köylerde yoğun temizlik çalışmasına girişti. Ekipler, vatandaştan gelen bilgi ve istekleri tek tek değerlendirirken inşaat alanlarının çevresindeki kötü görüntü oluşturan atıklar toplandı, boş arsa ve alanlardaki otlar biçilerek, poşetleme yapıldı. 

Süpürge araçları, çöp kamyonları ve çok sayıda personel ile temizlik işlerini yürüten ekipler, Yeni Mahalle, Körfez 3, Viking Sitesi, Yalı Mahallesi ve Kültür Mahallesi olmak üzere geniş bir alanda hizmet veriyor. Aliağa Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği semt sakini vatandaşları memnun etti. 


BAŞKAN OĞUZ: ALİAĞA’YI KIŞ ÖNCESİ DİP TIRNAK TEMİZLEDİK

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa’nın hızlı büyüyen ve yapılaşan bir kent olduğunu belirterek, “Her geçen gün büyüyen Aliağamızda temizlik hizmetlerimizi eksiksiz veriyoruz. Çöp konteynerlerimiz düzenli toplanıyor. Bunun yanında tüm birimlerimizi harekete geçirerek kentte genel bir temizlik çalışması başlattık. Aliağamızı kış öncesi dip tırnak temizledik. Yaptığımız çalışma hem bizi hem de hemşehrilerimizi çok memnun etti. Tüm çalışanlarıma ve çalışmalarımıza destek olan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 



Geri Dön