29 / 03 / 2024

Yüksekova'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Yüksekova'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme ve yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmayı Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü ortaklaşa yürütüyor.



Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri yeni yol açma, yol genişletme çalışmaları devam ediyor. İmar komisyonu tarafından belirlenen ve programa alınan yollarda çalışmalar başlatıldı. Bugün de Esentepe Mahallesi'ni Esenyurt Mahallesi'ne bağlayan ve daha önce 3 metre genişliğinde olan yolun genişletme çalışmalarına başlandı. 750 metre uzunluğundaki yol 10 metre genişletildi. 

Çalışmaları yerinde takip eden ve çevre sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Yüksekova Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz tarafından kurulan imar komisyonu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek tespitlerde bulunuyor. Daha sonra belirledikleri yollarda sırasıyla çalışmalar başlatılıyor. Bugünde, bir aracın bile zor geçtiği yolun genişletme çalışmalarına başladık. Bize duyarlılıklarıydı destek olan yurttaşlarımıza belediyemiz adına teşekkür ederim" dedi. 


Anayurt


Geri Dön