23 / 04 / 2024

Alışveriş Festivali Ankara!

Alışveriş Festivali Ankara!

Alışveriş Festivali Ankara 2014'ün lansmanı 30 Nisan'da Sheraton Otel’de gerçekleşti. Soma faciası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Ankara Alışveriş Festivali 'nin ne zaman başlayacağı belli oldu...




Şehri cazibe merkezi haline getirmek için düzenlenen Alışveriş Festivali  Ankara  30 Nisan'da Sheraton Otel’de gerçekleştirilen lansmanla basın mensuplarına tanıtıldı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Alışveriş Festivali Ankara tanıtım toplantısında bando takımı ve tahta bacakların yaptığı gösteriler yer aldı. 


Soma faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali 'nin ne zaman başlayacağı belli oldu.

    

Ankara Alışveriş Festivali çekilişleri:

Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve Bankalar arası Kart Merkezi ile yapılan protokol uyarınca festival süresince banka ve kredi kartlarıyla 25 lira ve üzerindeki alışverişlerde kura numarası alındığını belirten Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 2012'de çekilişle 22 araç verildiğini, bu araçların da yüzde 30'a yakınını Ankara dışından gelenlerin kazandığını anımsattı. Bezci, geçen yıl başkent genelinde tüm alışveriş merkezlerinin, perakendecilerin ve cadde mağazalarının cirolarının ortalama yüzde 19,6 artış gösterdiğini ifade ederek, festivalin ilk yılında 1.6 milyar lira, ikinci yılında ise 2,5 milyar liralık kredi kartı harcaması yapıldığını belirtti. Bezci, geçen yıl 222 aracın çekilişle dağıtıldığını, bunların da yüzde 30'unun şehir dışından alışverişe gelenler tarafından kazanıldığını bildirdi.


Alışveriş Festivali Ankara tarihleri,  Ankara Alışveriş Festivali ne zaman yapılır?

Ankara Alışveriş Festivali ne zaman yapılacak?  Ankara Alışveriş Festivali 14 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.





Geri Dön