18 / 04 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak?

Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak?

Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...




Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Ankara  Alışveriş Festivali nerede açılacak sorusunun yanıtından önce Ankara Alışveriş Festivali ile ilgili bilgi verelim.


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen renkli bir organizasyon ile basın mensuplarına tanıtılmıştı.


Soma Faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali 'nin nerede ve ne zaman başlayacağı belli oldu.


Kentin ekonomisini canlandırmak ve şehri cazibe merkezi haline getirmek için düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali kapsamında bilgi veren Ankara Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Ankaralılar ve Ankara dışından gelecek olan misafirlerimiz en cazip fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılamak ve çeşitli etkinliklere katılarak eğlenme fırsatı bulacaklar. Bu festivalde de yine sürprizlerimiz olacak. Konserlerin yanı sıra gösteriler, kültürel etkinlikler ve rekor denemeleri gibi organizasyonlar düzenleyeceğiz" diye konuştu.


Ankara Alışveriş Festivali etkinlik takvimi!

Ankara'ya gelen turist sayısını yüzde 20 artıran Ankara Shopping Fest kapsamında bu yıl da Ankara'nın ünlü cadde ve sokaklarında çok sayıda etkinlik yapılması planlanıyor.


Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak?

Ankara Alışveriş Festivali Antares Alışveriş Merkezi'nde başlayacak.


Ankara Alışveriş Festivali 2014 başladı mı?

Ankara Alışveriş Festivali 14 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




Geri Dön