29 / 03 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi!

Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi!

Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...




Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi haberimizin içinde yer alıyor.  Ankara  Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi hakkında bilgi vermeden önce Ankara Alışveriş Festivali ile ilgili bilgi verelim.


Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen renkli bir organizasyon ile tanıtıldı. Soma Faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi belli oldu. 


Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi!

Ankara Alışveriş Festivali 2014 kapsamında bilgi veren Ankara Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Ankaralılar ve Ankara dışından gelecek olan misafirlerimiz en cazip fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılamak ve çeşitli etkinliklere katılarak eğlenme fırsatı bulacaklar. Bu festivalde de yine sürprizlerimiz olacak. Konserlerin yanı sıra gösteriler, kültürel etkinlikler ve rekor denemeleri gibi organizasyonlar düzenleyeceğiz" dedi


Ankara Alışveriş Festivali 2014 etkinlik takvimi!

Ankara'ya gelen turist sayısını yüzde 20 artıran Ankara Shopping Fest kapsamında bu yıl da Ankara'nın ünlü cadde ve sokaklarında çok sayıda etkinlik yapılması planlanıyor.


Ankara Alışveriş Festivali 2014 nerede başlayacak?

Ankara Alışveriş Festivali Antares Alışveriş Merkezi'nde başlayacak.


Ankara Alışveriş Festivali tarihleri, Ankara Alışveriş Festivali ne zaman başlar?

Ankara Alışveriş Festivali 14 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




Geri Dön