24 / 04 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi!

Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor...




Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen  Ankara  Alışveriş Festivali’nin(Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü yarın başlıyor. Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı” sloganının kullanılacağı festival 14 Eylül’e kadar devam edecek.


Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi hakkında bilgi vermeden önce festival hakkında bilgi verelim.



Festival Etkinlikleri


Festivalde, indirimlerin yanı sıra ünlü mankenlerin yer alacağı defileler de olacak.  Ankara  Alışveriş Festivali sırasında başkent sadece indirimlere değil, pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Havai fişek gösterileriyle başlayacak festivalde ünlü sanatçılar konserler verecek, Kafkas Halk Dansları gösterileri de yapılacak.


Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Alışveriş Festivali Komisyonu, Yüksel Tavşan başkanlığında, aylar süren çalışmayla dolu dolu bir festivale imza attığını söyledi. Ankara’nın Cumhuriyet’in Başkent’i oluşu sırasında da eleştiriler aldığını hatırlatan Bezci, “Bozkırın kasabasından modern bir Başkent’e dönüşen Ankara’da Alışveriş Festivali de yapılır, şehrimizin adı marka olarak dünyaya da duyurulur” dedi. Bezci, Ankara için yapılan çalışmaların eninde sonunda meyvesini vereceğini söyledi.


Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi!


ArcadiuM AVM

Minasera Alışveriş Merkezi

Praktiker AVM

Nata Vega AVM

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Armada AVM

365 AVM

Acity Outlet Center

Anatolium Ankara AVM

ANKAmall

Antares Alışveriş ve Yaşam Yıldızı

Bilkent Center Alışveriş Merkezi

CarrefourSA AVM

CEPA Alışveriş Merkezi

Forum Ankara Outlet AVM

FTZ AVM

Galleria Ankara AVM

Gordion Alışveriş Merkezi

Karum İş ve Alışveriş Merkezi

Kentpark Alışveriş Merkezi



Geri Dön