29 / 03 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali araba çekilişi

Ankara Alışveriş Festivali araba çekilişi

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Ankara Alışveriş Festivali ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. Amazon Prime indirimlerinde birçok dizüstü bilgisayara büyük indirimler geldi. Piyasa fiyatının çok altına satılan ve fiyat - performans olarak baktığımızda olumlu sonuç veren ürünleri sizin sizin listeledik… 

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

Ankara Alışveriş Festivali araba çekilişi Haberi

Ankara Alışveriş Festivali araba çekilişi


Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin(Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü yarın başlıyor. Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı” sloganının kullanılacağı festival 14 Eylül’e kadar devam edecek.


Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi hakkında bilgi vermeden önce festival hakkında bilgi verelim.



Festival Etkinlikleri


Festivalde, indirimlerin yanı sıra ünlü mankenlerin yer alacağı defileler de olacak.  Ankara  Alışveriş Festivali sırasında başkent sadece indirimlere değil, pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Havai fişek gösterileriyle başlayacak festivalde ünlü sanatçılar konserler verecek, Kafkas Halk Dansları gösterileri de yapılacak.


Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Alışveriş Festivali Komisyonu, Yüksel Tavşan başkanlığında, aylar süren çalışmayla dolu dolu bir festivale imza attığını söyledi. Ankara’nın Cumhuriyet’in Başkent’i oluşu sırasında da eleştiriler aldığını hatırlatan...