28 / 03 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali'nin hazırlıkları sürüyor!

Ankara Alışveriş Festivali'nin hazırlıkları sürüyor!

Ankara Alışveriş Festivali hazırlık çalışmaları kapsamında ticaret sektörünün duayenleri tecrübelerini mağaza çalışanlarıyla paylaşacak. Festival 21 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 13.00 ile 18.00 arası gerçekleşecek.



Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) hazırlık çalışmaları kapsamında ticaret sektörünün duayenleri tecrübelerini mağaza çalışanlarıyla paylaşacak.

 

ASF Mağaza Yöneticileri ve Çalışanları Bilgi Şenliği 21 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 13.00 ile 18.00 arası ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ile ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak şenliğe Başkent’te bulunan mağazaların çalışanları ve yöneticileri katılabilecekler.

 

 Bersay İletişim Gurubu Onursal Başkanı Ali Saydam’ın moderatörlüğünü yapacağı ilk oturumda Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim ve Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek marka olma serüvenlerini dinleyicilerle paylaşacak.

 

Soysal Genel Müdürü Suat Soysal’ın moderatörlüğünü yapacağı ikinci oturumda da Beker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beker ile Next Academy Kurucusu Levent Erden tecrübelerini aktaracak.Katılımcılara çeşitli hediyelerin verileceği toplantı sürpriz bir programla kapanacak.

 


Geri Dön