24 / 04 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali talihlilerine 13 adet lüks otomobil hediye!

Ankara Alışveriş Festivali talihlilerine 13 adet lüks otomobil hediye!

29 Ağustos’ta başlayacak ve 14 Eylül’de sona erecek Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) hediyeleri belli oldu. ASF bu kez çekilişle toplam 1,5 milyon lira değerinde 13 adet lüks otomobil hediye edecek.




29 Ağustos’ta başlayacak ve 14 Eylül’de sona erecek  Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) hediyeleri  belli oldu. ASF bu kez çekilişle toplam 1,5 milyon lira değerinde 13 adet lüks  otomobil hediye edecek.


Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü  gerçekleşecek olan  Ankara  Alışveriş Festivali, marka şehir çalışmaları  kapsamında Ankara’ya kazandırırken diğer yandan vatandaşlara da kazandıracak. Festivalin gerçekleşeceği 17 gün boyunca banka kartı ve kredi  kartıyla yapılan her 50 TL’lik alışveriş tüketiciye 13 adet lüks otomobilden birini  kazanma fırsatı verecek.


“Şimdi Ankara’da Olmanın Tam Zamanı “ sloganıyla gerçekleşecek  Ankara Alışveriş Festivali ‘nin ardından çekilişle hediye edilecek 13 otomobil bir  Porsche Cayman, altı AUDİ A1, altı da AUDİ A3’den oluşuyor.  Lüks otomobiller festivalin ardından Milli Piyango İdaresi tarafından  yapılacak çekilişlerle sahiplerini bulacak. 


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, festivalin ilk yılında 22, ikinci yıl da 222 adet araç hediye ettiklerini hatırlatarak,  bu yıl arabaların segmentini yükselttiklerini söyledi.  Bezci, festivalde alışveriş yapanların 13 adet lüks otomobil kazanma  fırsatı yakalayacağını belirterek, “Ankara Alışveriş Festivali’nin Ankara’nın  marka şehir olması için atılması gereken adımlarından biri olduğunu  söylüyoruz. Düzenlediğimiz bu festivalle marka şehir olma yolunda  şehrimiz kazanırken verdiğimiz hediyelerle de vatandaşlarımız  kazanıyor” dedi.



Geri Dön