27 / 04 / 2024

Alita Marin Konakları teslim tarihi!

Alita Marin Konakları teslim tarihi!

Firma: Alita Turizm

Proje: Alita Marin Konakları

Alita Turizm tarafından hayata geçirilen Alita Marin Konakları projesi toplam 12 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde alıcılara sunuluyor. Alita Marin Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Alita Marin Konakları Muğla Bodrum Milas’ta inşa ediliyor. Proje  Alita Turizm   imzası taşıyor. Dairelerini  4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde tasarlayan projenin teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.


Alita Marin Konakları projesinde yer alan daireler için ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Ayrıca ödemelerde banka kredisi de kullanılabiliyor.


Alita Marin Konakları projesinin ortak alanları arasında restorantlar, mağazalar, gece kulüpleri, yaz – kış ısıtmalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, oyun parkı yer alıyor.


Alita Marin Konakları projesi içerisinde özel plaj, kapalı garaj, her daireye kapalı otopark tesisi, kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik, senaryolu ışıklandırma sistemi, görüntülü interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, çocuk oyun alanlarını görüntüleyebilen intercom sistemi, hizmetli odaları ile interkom bağlantısı gibi donanımlarda mevcut.


Alita Marin Konakları teslim tarihi!

Alita Marin Konakları toplam 12 adet daireden oluşuyor.  Birçok ortak alanı olan ve teknojilerle donanımlı projede yer alan dairelerin teslim tarihi ise 2015 Haziran ayında yapılacak.


Alita Marin Konakları İletişim

Adres: Çökertme Cad. Tepe Sok. Yalıkavak / Bodrum / Muğla

Tel: 0252 385 33 58

www.alitaturizm.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön