27 / 04 / 2024

Alita Marin Konakları teslim edildi!

 Alita Marin Konakları teslim edildi!

Atilla Karaoğlu tarafından projelendirilerek inşaatına başlanan Alita Marin Konakları, inşaat kalitesinden ödün vermeden, kış sezonunun her anı değerlendirerek ev sahiplerine teslim edildi.



Alita Marin Konaklarını yaşayan bir site haline dönüştürdüklerin i bel irten Satış ve Pazarlama Direktörü Ata Karaoğlu. "Palmarina'ya 3 dakika, Gerişaltı balıkçılarına da birkaç adımda ulaşım sağlayan projemiz. Çökertme Caddesi üzerinde kendine ait plajı bulunan tek site olma özelliğiyle öne çıkıyor. Gözü kapalı satış yapmak değil, ev sahiplerinin kendi komşularını seçmelerine dayalı bir yol izliyoruz" dedi. 


Alita Marin Konakları'nın 12 dönümlük alanın 8 dönümüne Amerikalı bir tasarım şirketi tarafından yerleştirilen 12 evden oluştuğunu belirten Ata Karaoğlu. "Denize sıfır diyebileceğimiz bir konumda olan dairelerimizin tamamı denizi görüyor. Başak Yalçınkaya tarafından tasarımı yapılan evlerimiz yaklaşık 450 metrekare olarak projelendirildi. Her evimizin bahçesi, havuzu, her odasında ebeveyn banyosu, kapalı garajı, hizmetli odaları, bu odalarla iletişim için interkom bağlantıları, kapalı devre güvenlik kameraları ve 7/24 güvenlik hizmeti mevcut. 


Burada yaratmaya çalıştığımız huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı. Toplamda 12 ev olduğunu düşünürseniz her evin yaşayanları birbirleri arasında uyumlu olmalı.  Bu nedenle ev sahipleri, kendilerine komşu olarak gelecekleri tanımak bilmek istiyor" diye açıklamalar yaptı. 


Geri Dön