29 / 03 / 2024

Alita Marin Konakları fiyat!

Alita Marin Konakları fiyat!

Firma: Alita Turizm

Proje: Alita Marin Konakları

Alita Turizm imzası ile hayata geçirilen Alita Marin Evleri toplamda 12 adet konuttan meydana geliyor. Alita Marin Konakları fiyat listesi ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.



Daire teslimlerimlerinin 2015 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Muğla  Alita Marin Konakları  4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde dizayn edildi. Projenin birçok ortak alan ve teknoloji donanımı bulunuyor.


Muğla Bodrum Milas'ta inşa edilen Alita Marin Evleri ortak alanları arasında gece kulüpleri, oyun parkı, restorantlar, mağazalar, yaz – kış ısıtmalı yüzme havuzu ve çocuk kulübü yer alıyor.


Bodrum Alita Marin Konakları 'nda; hizmetli odaları, görüntülü interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik, özel plaj, çocuk oyun alanlarını görüntüleyebilen intercom sistemi, kapalı garaj, senaryolu ışıklandırma sistemi, her daireye kapalı otopark tesisi mevcut.


Banka kredisi kullanma imkanı ve firma bünyesinde vade fırsatı sunan Alita Marin Konakları fiyat listesine göre; konutların kaba inşaat fiyatları 2 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. Tamamlanmış proje fiyatları ise 3 milyon 250 bin dolardan başlıyor.  


Milas Alita Marin Konakları nerede?

Adres: Çökertme Cad. Tepe Sok. Yalıkavak, Bodrum / Muğla


Alita Turizm Alita Marin Konakları iletişim

Tel: 0252 385 33 58

Web: www.alitaturizm.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön