26 / 04 / 2024

ikleri

ikleri

Alita Turizm tarafından hayata geçirilen Alita Marin Konakları projesi toplam 12 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde alıcılara sunuluyor. Alita Marin Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Borsa İstanbul resmen duyurdu! 2023'te BIST 30, BIST 50, BIST 100 endekslerine girecek şirketler belli oldu!

Borsa İstanbul, 2023 yılının ilk çeyreğinde ilk çeyreği için yapılacak endeks değişikleri tek tek açıklandı. 2023'te BIST 30, BIST 50, BIST 100 endekslerine girecek şirketler belli oldu!

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet değişikleri!

Kanal İstanbul güzergahında yaşanan mülkiyet değişikliklerinin araştırılması konusunda CHP yeni bir adım attı. Grup Başkanvekili Özel, mülkiyet değişikliklerinin tespit edilerek rantın ortaya çıkarılması, projenin yaratacağı tahribatın belirlenmesi için Meclis araştırma önergesi verdi...

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişikleri gündeme alınacak!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Aralık Pazartesi günü toplanacak. Toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 54 maddelik gündem değerlendirilecek...

İmar barışında sorunlar çözülüyor!

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, imar barışıdaki usul ve esaslardaki değişikleri yorumladı. Ertürk, sorunlara çözüm getilrildiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 59 maddelik gündem konuşulacak.

Zeytinburnu için 'açık havuz' ve '1+1' daire kararı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Ankara'yı imar planı etkiledi!

Milliyet Ankara Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Yılmaz bugünkü yazısında Ankara'nın imar planıyla ilgili değişikleri değerlendirdi. İşte o haber...

Çevre Şehircilik Müdürlükleri'nden 26 personel açığa alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda FETÖ / PDY kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor. Yapılan inceleme sonucunda bir kısmı daha önce açığa alınan 195 personelin memuriyet ile ilişikleri kesildi.

Değer artış kazancı vergisi değişiklikleri 2016!

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödeniyor. Yeni Gelir Vergisi Kanun Tasarısı ile bu vergide bazı değişikliklerin yapılması öngörülüyor. Peki, değer artış kazancı vergisi değişikleri nelerdir?

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Döşemealtı ve Aksu meclisi toplanıyor!

Döşemealtı ve Aksu meclisi toplanıyor. Yukarıkaraman ve Çığlık mahallerindeki imar planları tadilatları ile Yeşilbayır Mahallesinde hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikleri görüşerek karara bağlayacak.

Torba Kanun Tasarısında kıdem tazminatı düzenlemesi

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen "Torba Kanun Tasarısı", kıdem tazminatları ve SGK ile ilgili değişikleri de kapsıyor. İşte Kıdem tazminatı ve çalışma hayatıyla ilgili değişiklikler...

Prof. Dr. Gürsel Öngören imar planlaması değişikleri hakkında bilgi verdi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Öngören: "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliğinde bu ay birçok avantajlı değişiklik yapıldı. Parsel birleştirmelerinde de arsa sahiplerinin 3'te 2 çoğunluğuyla hareket edilebiliyor.

ikleri Haberi

ikleri

Alita Marin Konakları Muğla Bodrum Milas’ta inşa ediliyor. Proje Alita Turizm  imzası taşıyor. Dairelerini  4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde tasarlayan projenin teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.


Alita Marin Konakları projesinde yer alan daireler için ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Ayrıca ödemelerde banka kredisi de kullanılabiliyor.


Alita Marin Konakları projesinin ortak alanları arasında restorantlar, mağazalar, gece kulüpleri, yaz – kış ısıtmalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, oyun parkı yer alıyor.


Alita Marin Konakları projesi içerisinde özel plaj, kapalı garaj, her daireye kapalı otopark tesisi, kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik, senaryolu ışıklandırma sistemi, görüntülü interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, çocuk oyun alanlarını görüntüleyebilen intercom sistemi, hizmetli odaları ile interkom bağlantısı gibi donanımlarda...