19 / 04 / 2024

muğla satılık villa

muğla satılık villa

Irish Times gazetesinin emlak editörü Emma Cullinan, "Muğla'dan villa almak çok iyi bir yatırım olur" dedi...

Alita Marin Konakları teslim tarihi!

Alita Turizm tarafından hayata geçirilen Alita Marin Konakları projesi toplam 12 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 4 oda 2 salon 5 banyo şeklinde alıcılara sunuluyor. Alita Marin Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Muğla'da 25.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye ve Menteşe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 25 milyon 841 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Bodrum'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi'nde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan villa için 7.5 milyon TL bedel isteniyor.

Muğla Büyükşehir'den 13.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi'nde bulunan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Muğla Büyükşehir'den 17.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

muğla satılık villa Haberi

muğla satılık villa

Türkiye güzellikleriyle dünyayı mest etti. Dünyadaki emlakçılar da Türkiye'ye odaklandı. İngiltere medyası 2018 yılında yazlık alınabilecek ülkeleri inceledi. 


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, okuyucuların tercihlerine göre hazırlanan listeye Fransa ve İtalya'da bulunan 2 malikane, İspanya'nın Valencia şehrindeki bir yazlık ve Muğla'nın Dalyan beldesindeki havuzlu bir villa girdi. Irish Times gazetesi yaklaşık 190 bin Euro (900 bin TL) değerindeki bu 4 evi mercek altına aldı.


Irish Times gazetesi, evlerin özelliklerini sıralayıp okuyucularına "Nerede yazlık almalı?" sorusunu yöneltti. Gazete, Dalyan'daki villayı şampiyon ilan etti. Çok sayıda İngiliz, "Türkiye'de villa almak en büyük hayalimiz" dedi..


Şampiyon Dalyan

Irish Times gazetesinin emlak editörü Emma Cullinan, Dalyan'daki villar için "En güzel yatırım" dedi.  Villanın özellikleri şu şekilde listelendi:

 Türkiye-Muğla
 Fiyat: 188 bin Euro
 Yüzme havuzu