24 / 04 / 2024

Alman enerji devinden AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Alman enerji devinden AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.



Teyssen, Enerjisa ile ortaklıklarının birinci yıl dönümü nedeniyle E.ON’un Almanya’daki tesislerine düzenlenen basın gezisinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, "E.ON olarak liberal ve açık enerji pazarlarını destekliyoruz" dedi. 


Bu tür pazarların da ancak doğru bilgiye adil ve şeffaf ulaşım sayesinde yaratılabileceğini ifade eden Teyssen, pazardaki şirketlere ve müşterilere doğru ve şeffaf bilgiyi ulaştıracak her türlü formata olumlu baktıklarını belirtti.


Teyssen, bunu yapacak medya kuruluşunun güvenilir ve kaliteli olması gerektiğinin altını çizdi. Teyssen, şöyle konuştu:


"Elbette ki biz, Türkiye'de Enerjisa olarak yer alıyoruz. Zaten Sabancı gibi yeterli bilgiyi bize ulaştıran bir ortağımız var. Ama herkes bizim kadar şanslı değil, böyle ortakları yok ve bilgiye ulaşımları kolay değil. Ancak biz onlarla da iş yapmak istiyoruz. Dolayısıyla AA'nın projesi, enerji sektörüne olumlu etki yapacak."


AA


Geri Dön