24 / 04 / 2024

Alman Noe Beton Kalıpları 20 ülkeye Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor!

Alman Noe Beton Kalıpları 20 ülkeye Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor!

Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor...



Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor.


Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor. Noe Beton Kalıpları, 1957 yılında Almanya'da kuruldu. Köprü, baraj, alt geçit, üst geçit, AVM, havalimanı, toplu konut ve benzeri inşaat alanlar için kalıp üretimi yapıyor. Ürünleri arasında beton kalıpları, destek kalıpları, duvar kalıpları, tek taraflı kalıplar, yuvarlak beton kalıpları, destek/kolon kalıpları, iskele / çalışma platformu, taşıyıcı iskele, tavan beton kalıpları / döşeme tabloları, Noeplast şekil veren tekstürleri poliüretan, eşarp kaplama. Noe aksesuarları yer alıyor. Yüksek kaliteli ürünleri, bireysel danışmanlık ve uygulamaları, hızlı ve ekonomik çözümleriyle Avrupa başta olmak üzere gelişmiş ülkelerde kalıp sektörüne yönelik hizmet veren Noe, hizmetlerini Noe Beton Kalıpları ve NoePlast olmak üzere iki farklı alanda gerçekleştiriyor. 


Almanya'daki faaliyetlerini toplam 100 bin metrekare alan üzerine kurulu fabrikasında sürdüren Noe Beton Kalıpları. Türkiye'deki ofisini 25 Eylül 2013'te faaliyete geçirdi. 2014 yılında Türkiye pazarına açılmayı ve böylece cirosunu yüzde 40 artırmayı hedefleyen firma, 2015 ila 2016 yılları içinde Almanya'daki mevcut üretim tesisini model alarak Türkiye'de yeni bir üretim tesisi kurmayı planlıyor. Bugün itibarıyla Almanya, Avusturya, Belçika. Brezilya. Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti. Fransa. Hollanda. Hırvatistan, İsviçre. 

Polonya, Rusya, Sırbistan ve Türkiye'de bulunan ofisleri aracılığıyla üretiminin yüzde 70'ni 40 ülkeye ihraç eden firma. Türkiye fabrikasıyla müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor. 


Firma, 2013 yılı üretim ve satış hedeflerini yüzde 80 oranında gerçekleştirerek bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyüdü. Fransa, italya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Çin'de üretilen ürünlerinin Ar-Ge çalışmalarını Almanya merkezinde sürdüren firma, cirosunun yüzde 20'sini bu çalışmalara ayırıyor.


 Firma, Ar-Ge NOE BETON KALIPLARI TÜRKİYE CEO'SU MEHMET YORULMAZ: TÜRKİYE'DE ÜRETİM TESİSİ KURMAY! PLANLIYORUZ 20 yıldan fazla Almanya ve Avrupa'nın birçok ülkesinde müteahhitlik yaptım. Bütün projelerimde Noe Beton Kalıplarını kullandığım için firma bana Türkiye'de ortak bir çalışma teklifi ile geldi. Uzun bir araştırma ve planlama sürecinden sonra bu ortaklığı gerçekleştirerek Noe Beton Kalıpları Türkiye'yi Haziran 2013'te Gebze'de kurduk ve 25 Eylül'de resmi açılışını gerçekleştirdik. Noe, Almanya'da 10 bin metrekare alan üzerine kurulu idari binası, 20 bin metrekarelik deposu, 30 bin metrekarelik kiralama deposu. 20 bin metrekarelik sergi salonu, 10 bin metrekarelik montaj salonu ve 10 bin metrekarelik temizleme ve onarım salonu olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik bir tesiste faaliyet gösteriyor. Biz de 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de bir üretim tesisi kurmayı planlıyoruz. Bu üretim tesisimizle birlikte Türkiye üzerinden yapacağımız ihracat ile mevcut ihracat çalışmalarımızı ikiye katlamayı ve Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyoruz çalışmaları sonucunda geliştirdiğ ürünlerin ve ürünlerde yapılan değişikliklerin patentini aldıktan sonra, düzenlediği seminerler ve fuarlar aracılığıyla müşterilerini de bilgilendiriyor. 


Dünya Bölge


Geri Dön