26 / 04 / 2024

Noe Beton ürünleri

Noe Beton ürünleri

Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor...

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Yiğital Yapı Sistemleri tarafından kuruldu. 

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Noe Beton ürünleri Haberi

Noe Beton ürünleri

Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor.


Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor. Noe Beton Kalıpları, 1957 yılında Almanya'da kuruldu. Köprü, baraj, alt geçit, üst geçit, AVM, havalimanı, toplu konut ve benzeri inşaat alanlar için kalıp üretimi yapıyor. Ürünleri arasında beton kalıpları, destek kalıpları, duvar kalıpları, tek taraflı kalıplar, yuvarlak beton kalıpları, destek/kolon kalıpları, iskele / çalışma platformu, taşıyıcı iskele, tavan beton kalıpları / döşeme tabloları, Noeplast şekil veren tekstürleri poliüretan, eşarp kaplama. Noe aksesuarları yer alıyor. Yüksek kaliteli ürünleri, bireysel...