19 / 04 / 2024

Altın 15 gün sonra bu rakamı görecek! Hemen bakıp öğrenin

Altın 15 gün sonra bu rakamı görecek! Hemen bakıp öğrenin

Altının hangi yöne gideceği çok merak ediliyor. Analistlerden de altın rakamlarının gideceği yöne ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. İşte analistlerin 15 gün sonrasına ilişkin yaptıkları altın tahmini...



"EYLÜL'DE EN YÜKSEK SEVİYE"

Analistler, altın fiyatlarının eylül ayında da daha çok dalgalı geçeceğini düşünüyor. Yani analistlere göre eylül ayında daha önceden beklendiği gibi gram altın fiyatı 1500 TL gibi rakamlara vurmayacak. Eylül ayı gram altın için önemli bir test ayı olacak. Gram altının bu ay içerisinde 1100 seviyeleriyle 1200 TL seviyeleri arasında gidip geleceği tahmin ediliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön