26 / 04 / 2024

Analistler

Analistler

Altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bugün FED faiz kararını açıklayacak. FED'in kararı öncesi toparlanan altının göreceği yeni seviyeyi analistler açıkladı.

Dolar 21 gün sonra bu rakama gelecek! Dolar almak isteyenler hemen bakmalı

Dolardaki artış devam ediyor. Dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşların gözü ise döviz tabelalarında. Peki dolar düşecek mi? İşte doların 21 gün sonra geleceği seviye...

Altın 15 gün sonra bu rakamı görecek! Hemen bakıp öğrenin

Altının hangi yöne gideceği çok merak ediliyor. Analistlerden de altın rakamlarının gideceği yöne ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. İşte analistlerin 15 gün sonrasına ilişkin yaptıkları altın tahmini...

Analistlerden flaş dolar tahmini! Tarih verdiler: Hemen bakıp buna göre hareket edin

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte analistler tarafından dolarla ilgili yapılan tahminlerin sayısı da artmaya başladı. Analistlerden yıl sonu dolar rakamlarına ilişkin dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte analistlerin dolarda aralık ayı için işaret ettiği rakam.

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş uyarı: Altın o tarihte patlayacak hemen pozisyon alın

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından analistlerden de art arda uyarılar geldi. Analistler, altın fiyatlarının yükseleceği tarihe işaret ederek, yatırımcıların pozisyon alması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Dolar "6 TL mi olacak? 30 TL mi?" Analistler hem rakam hem tarih verdi

Dolarla ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bir kesim doların düşeceğini iddia ederken, diğer kesim ise yükseleceğini söylüyor. Ancak analistlere göre dolar yeni haftaya güçlü başlayacak 19 dolayları hayal değil ancak 25 bandı da zor gözüküyor.

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Sakın düşünmeyin kardeşim koşun

Altın fiyatlarının hareketlenmesiyle birlikte analistlerden de uyarılar gelmeye devam ediyor. Gram altının yıl sonunda 1500 TL seviyesine gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakan analistler, altına yatırım yapanların pişman olmayacağını ifade ediyor.

Altın 1500 TL olacak mı... Her dedikleri çıkan analistler tarih verdi

Amerikan Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz kararının ardından altında yeniden toparlanma meydana geldi ve gram altın 1000 TL'nin üzerini gördü. Analistler gram altında her şeyin bu hafta belli olacağını söylüyor.

Analistler altında yatırımcılara 12'den vurduracak tavsiyeyi verdi

Altın fiyatlarının yeniden rayına oturmasıyla birlikte analistler de yorumlarını sıklaştırdı. Analistler, altın alma imkanı bulunanların mutlaka çeyreğe yönelmesi gerektiğini, çünkü uzun vadede kazandıracak altın türünün çeyrek olduğunu ifade ediyor.

Analistlerden 'sakın altın bozdurmayın uyarısı' : 1500 TL'ye uçacak

Analistler, vatandaşların altın bozdurma taleplerinin artmasının ardından açıklamada bulundu. Vatandaşların düşük fiyatlara kanmaması gerektiğini belirteren analistler, gram altının 1500 TL'ye oynayacağını düşündüklerini dile getirdi.

Altın yatırımcılarının hepsi tek bir noktaya odaklandı

Altına yatırım yapmak isteyen çok kişi var ancak bu kişiler Amerikan Merkez Bankası tarafından verilecek faiz kararını bekliyor.

'Dolar 6 TL olacak' sözlerinden sonra yatırımcılara dolar tavsiyesi

Doların yüksek bantta seyretmesinin ardından dolara yatırım yapmayı düşünenler biraz çekingen davrandı. Ancak yatırım uzmanları, doların euroyu yakalama konusunda ısrarlı olduğunu dile getiriyor.

Analistler altında olacakları söyledi

Altınla ilgili analistler tarafından gelecekle ilgili flaş yorumlar geldi. Analistler, altında orta ve uzun vadede olumlu görüşlerini koruduklarını belirtti. Bu da altına yatırım yapan vatandaşların panik yapmaması anlamına geliyor.

Analistler altında hem tarih hem de rakam verdi!

Altın fiyatlarının nasıl bir yön izleyeceği merak ediliyor. Analistler, önümüzdeki 1 ay için altın tahminlerini açıkladı.

Analistler tarih vererek altında flaş uyarıyı resmen yaptı

Analistler, FED'in faiz kararının altını baskıladığı dönemde altın alacakların elini çabuk tutması gerektiğini aksi takdirde altının temmuz ve ağustos aylarında yeniden yükselişe geçebileceğini vurguladı.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Altın alacaklar elini çabuk tutsun. Analistler flaş açıklamayı yaptı

Altın alacak vatandaşlara yönelik analistler tarafından flaş bir değerlendirme geldi. İşte altın fiyatları ve analistlerin açıklaması.

Gram altın hakkında analistlerden flaş açıklama geldi. Analistler hemen baksın

Gram altın fiyatları hakkında analistlerden flaş bir açıklama geldi. Analistlerin gram altın fiyatları hakkındaki görüşlerini herkes merak ediyor. İşte analistler tarafından yapılan açıklamanın detayları.:.

Dolar hakkında flaş gelişme. 1 dolar 30 gün sonra bu kadar olacak. Analistler açıkladı

Analistler tarafından dolar fiyatları hakkında çok önemli bir tahmin geldi. Analistlerin 1 doların 30 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu!

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu! Faiz artışı beklentilerin altında kalınca Türk Lirası'nın değer kaybetmesi büyüdü. Rasyonelliğe dönüşte soru işaretleri ortaya çıktı. Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Borsa İstanbul'da seçim sonrasında tarihi ucuzluk! Hangi hisseler tercih edilmeli? Analistler tek tek açıkladı! 

Borsa İstanbul'da, yaklaşık 5 ay devam eden seçim belirsizlik sonrasında artış beklentileri yeniden güçlenirken, analistler, piyasalarda gözlerin oluşturulacak yeni ekonomi yönetimine çevrildiğine dikkat çekiyor. İşte analistlerin o açıklamaları...

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları belirsizlik içinde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş beklentisi taşıyor. İşte ayrıntılar...

Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!

Analistler, altını olanlar için kötü haberler veriyor! Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları, faiz artışlarının öngörülenden daha fazla olabileceği yönünde sinyal verdi ve piyasalarda düşüşler yaşandı. Tahvil faizleri ve dolar endeksi yükselirken altın, hisse ve döviz piyasalarında değer kaybı görüldü.

Altını olanlara kara haber geldi! Eyvah, eyvah! Analistler açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!

Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları, faiz artışlarının öngörülenden daha fazla olabileceği yönünde sinyal verdi, piyasalar düştü. Analistler resmen altının ne kadar olacağını açıkladı.

Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Euroda 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Analistler peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın

Euroda 15 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Analistler peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne kadar olacak?

Analistler Haberi

Analistler

Uzun süreden bu yana ciddi bir düşüş yaşayan altın, bu sabah saatlerinde yeniden toparlanmaya girdi. Altındaki bu toparlanmanın FED'in faiz kararlarıyla ilgili olduğu biliniyor. Analistler de altındaki bu toparlanma hakkında acil bir yorumda bulundu.

YARIN ALTIN YİNE YÜKSELİŞTE OLACAK

Analistler dün altın alanların şanslı olduğunu belirtirken, önümüzdeki günlerde altın fiyatlarının yeniden yükselişe geçeceğini ve gram altının yarın en az 1000 TL bandına yeniden oturacağını dile...