23 / 04 / 2024

Altın 1500 TL olacak mı... Her dedikleri çıkan analistler tarih verdi

Altın 1500 TL olacak mı... Her dedikleri çıkan analistler tarih verdi

Amerikan Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz kararının ardından altında yeniden toparlanma meydana geldi ve gram altın 1000 TL'nin üzerini gördü. Analistler gram altında her şeyin bu hafta belli olacağını söylüyor.



Amerikan Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını duyurdu ve faizlerin 75 baz puan artırıldığını açıkladı. Merkez Bankası'nın bu kararının ardından altın üzerindeki baskı da kalktı ve gram altın kısa süre içerisinde 1000 TL seviyesinin üzerini gördü. 

ALTIN 1500 TL'Yİ GEÇER Mİ?

Gram altının yeniden yükselmesinin ardından yatırımcılar da gram altının 1000 TL seviyesini geçip geçmeyeceğini merak etmeye başladı. Analistler bu konuda çok net yorumlarda bulundu. Buna göre gram altında her şey bu hafta belli olacak. Eğer gram altın çok hızlı bir ivme yakalarsa 1500 TL seviyelerini görmesi içten bile değil ancak düşüş eğilimine yeniden girererse bu rakamları dillendirmek de bir o kadar zor olacak. 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön