26 / 04 / 2024

Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın ve dolar piyasalarında izlenen dalgalı hava devam ederken, Analistler peş peşe altının 7 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakın, sonra keşke demeyin! İşte altının 7 gün sonra geleceği seviye...



ALTIN 7 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Şu sıralar satışı bin 2 lira seviyelerinde geçekleşen gram altın 7 gün sonra yani Ekim ayında en fazla bin 15 lirayı görecek. Analistler, altında gelecek ay büyük bir artış beklediklerini belirterek, daha fazla düşüşün henüz olası olmadığını belirtti. Analistlere göre altın Kasım ayında bin 100 liraya kadar çıkabilir. Yıl sonunda altının yeniden kazandıracağını belirten analistler, krizin fırsata çevirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Peki, altın fiyatlarında son durum ne? 1 Gram altın ne kadar? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön