26 / 04 / 2024

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.



Ekonomide yaşanan sorunlar nedeniyle elinde parası olan vatandaşlar da bu paranın erimemesi için çeşitli yollar arıyor. Bu yollardan en güvenlisi olarak da altına yatırım görülüyor. Ama altında son dönemde yaşanan düşüş ve güvensizlik, vatandaşların aklında soru işareti yaratıyor.

ALTIN ALACAKLARA ALTIN GİBİ TAVSİYE

The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, “Altın fiyatlarının nereye gideceğini merak edenler, petrolün seyrini yakından izlemeli” diyor. Öngörülebilir gelecekte petrol fiyatlarında artışın süreceğini söyleyen uzman, bunun yaratacağı enfl asyonun altına talebi yeniden güçlendireceğini savunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön