27 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara çok mühim tavsiye: Yengeniz bile size bu iyiliği yapmaz

Analistlerden altın alacaklara çok mühim tavsiye: Yengeniz bile size bu iyiliği yapmaz

Analistler, altın alacak vatandaşlara hayati bir tavsiyede bulundu. Şu sıralar gram altının 975 TL bandından işlem gördüğünü hatırlatan analistler, "Yengeniz bile size bu iyiliği yapmaz" diyerek altın almanın tam zamanı olduğunu vurguladı.



Türkiye'de enflasyon rakamlarının tarihi seviyelere ulaşmasının ardından vatandaşların gözü kulağı ekonomiden gelecek haberlere kilitlendi. Asgari ücretteki artış bir nebze de olsa yüzleri güldürürken, altın ve dolarda neler yaşanacağı daha da merak konusu haline geldi. 

"YENGENİZ BİLE BU TAVSİYEYİ YAPMAZ"

Analistler, altın fiyatları için "Yengeniz bile size bu tavsiyeyi yapmaz" diyerek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şu sıralar gram altının 975 TL seviyelerinden işlem gördüğünü belirten analistler, altın almanın tam zamanı olduğuna vurgu yaptı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön