28 / 03 / 2024

Altın bilezik alacaklar bakmadan geçmeyin! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu

Altın bilezik alacaklar bakmadan geçmeyin! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Eylül ayı altın için kötü geçerken ekime altın fiyatları yükselişle başladı. Altın fiyatlarında bugün ibreler yukarı çevrilirken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. İşte 3 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları piyasalarda bugün altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafatnın ilk işlem günü olan 3 Ekim 2022 gününe yükselişle başladı.

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? İşte güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön